Ingrediente:450ml apa
2 bucati de Kombu ( alge)
1 \o lingura de stock(supa) de pui (un pic mai mult daca nu aveti alge)
250gr de Silken tofu (tofu mai moale decat cel normal)
1/2 ceama medie
2 catei de usturoi
1/2 dovlecei
1ciuperca
3 linguri de Kimchi (optional)
niste creveti sau midii (optional)
1 lingura de pudra boia iute
1 lingura sos de soia
Mod de preparare:Se pune la fiert intr-o oala ala, algele de mare si supa de pui (stock) si se lasa la fiert.Intre timp se taie feli ceapa, ciupersile si dovlecei. Dupa ce a dat in clocot se adauga legumele taiate , catei de usturoi pisati sau zdrobiti si kimchi daca aveti si lasati totul la fiert pentru cateva minute pentru ca legumele sa se inmoaie(innabuseasca), dupa care adaugati boia iute(un pic mai mult daca nu ati pus kimchi si o lingura de sos de soia, dupa care amestecati bine.( Dupa ce au fiert adaugati niste creveti, midii sau ori ce alta mancare de mare doar daca doriti , se lasa la fiert inca 5 minuta fara a se amesteca).
Nu va speriati daca consistenta nu este la fel de lichida ca ceea a unei supe.