Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Despre serial

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
ForteStollen
Doamna la bucatarie
ForteStollen

Reputatie : 1
Data de inscriere : 26/04/2011
Varsta : 25
Localizare : Buzau

Despre serial Empty
MesajSubiect: Despre serial     Despre serial I_icon_minitimeDum Mai 01, 2011 9:43 am

Printesa Ja Myung
Princess Ja Myung este o drama istorica coreeana din 2009,de 39 de episoade,difuzata in Coreea.
Printesa Ja Myung şi Ra-hee s-au născut în aceeaşi zi şi timp cu acelaşi tată, dar mame diferite,in tinutul Nakrang. Un oracol le avertizeaza ca o prinţesă va deveni salvatorul naţiunii, în timp ce cealalta va duce întreaga naţiune la distrugere.
Ja Myung este aproape asasinata de catre Wang Ja-sil, mama ambitioasa a lui Ra-hee,dar,miraculous ea scapa in Provincia Shandong in ultimul minut.Ja Myung creste,iar ea devine un artist de top in Grupul Artistic din Shandong.
Apoi,ea il intalneste pe Printul Ho-dong si realizeaza ca ea este menita lui.Ea se intoarce in tinutul Nakrang,ca printesa roiala.Intoarcerea ei provoaca conflicte in legatura cu dreptul la tron.Mama lui Ja-Myung o face preoteasa sanctuarului pentru a-i salva viata acesteia.Ja Myung inventeaza sistemul
“Ja-Myung-gogak”,pentru a-si apara tinutul Nakrang de la atac. Ea conduce si transforma armata din Nakrang intr-o armata invincibila,dupa ce a castigat multe batalii.
Dupa aceasta,viata ei este amenintata de catre Ra-hee si mama lui Ra-hee, Wang Ja-Sil.Ja-Myung devine nervoasa,cand sora ei,Ra-hee,se casatoreste cu Printul Ho-dong.Printul Ho-Dong o manipuleaza pe Ra-hee,distrugand sistemul “Ja-Myung-gogak”, intarind pozitia sa politica,ca prinţ al dinastiei Goguryeo.Ra-hee este fortata se se retraga,sa o omoare pe sora ei,Ja Myung.
Sus In jos
ღ ღS@ndr@ღ ღ
Moderator
Moderator
ღ ღS@ndr@ღ ღ

Data de inscriere : 01/12/2011
Varsta : 26
Localizare : orasul Chisinau

Despre serial Empty
MesajSubiect: Re: Despre serial     Despre serial I_icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 2:22 pm

lam vizionat a fost interesant
Sus In jos
Choi Jung Won
Slujnica
Choi Jung Won

Data de inscriere : 22/11/2011
Localizare : Baia Mare

Despre serial Empty
MesajSubiect: Re: Despre serial     Despre serial I_icon_minitimeVin Dec 02, 2011 7:15 am

si eu l-am vazut e super
Sus In jos
Continut sponsorizat

Despre serial Empty
MesajSubiect: Re: Despre serial     Despre serial I_icon_minitime

Sus In jos

Despre serial
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Despre serial